Våningen Ovanpå

En småbarnsfamilj bygger uppåt.

Fönsterstrul...

Publicerad 2012-09-04 14:00:00 i Allmänt,

Jaha. Det här har man ju hört talas om, hur fönsterleveranser ALLTID skiter sig. Och självklart tror man att det inte kommer drabba en själv. Och självklart är det precis vad det gör.

Killen på Nacka Trä, Jocke (jag namnger honom för att om ni kommer i kontakt med honom ska ni dra öronen åt er, snabbt som attan..) har varit en total katastrof. Jag orkar inte nämna alla detaljer men det har blivit fel på varenda punkt, och är man försäljare och får in en order på över 100 000:- då ska man väl vara lite på alerten? Eller i alla fall skicka en orderbekräftelse? Eller i alla fall SVARA PÅ MAIL ang en order? Eller i alla fall kunna ge ett preliminärt leveransdatum när fabriken skickat honom det redan i JULI? (Visade det sig när vi SJÄLVA ringde fabriken och pratade med dem) Eller i alla fall skicka snickaren rätt mängd beställt material?

Vi lackade ut, försökte nå honom per telefon, utan resultat givetvis och inte fan ringer han upp igen..! och drog till badhuset i stället...
Där hade vi det jättemysigt och blev på bättre humör. Men vi enades om att om det blir minsta lilla strul nu låses hans provision inne å det grövsta!! Och så får hans chef ett telefonsamtal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

PK

Mamman i en familj om fyra som helt enkelt behövde mer yta att härja på och satte igång sitt livs projekt med att bygga en övervåning på sitt hus. Här kommer ni kunna läsa om hur vi våndas, svettas, tvivlar, förbannar... men också om hur vi gör high-fives, myser, längtar och svetsas samman, allt medan konturerna av ett framtida liv sakta växer fram. Så här kan det gå om man inte riktigt vet vad man ger sig in i... Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela