Våningen Ovanpå

En småbarnsfamilj bygger uppåt.

Dagsrapport

Publicerad 2012-09-06 21:23:48 i Allmänt,

Idag tog det slut. Byggandet. I alla fall en eller två veckor. Nu har de inget mer att göra så det sticker iväg på lite andra jobb. Lite undrar man ju om det kanske inte var lite önskat i alla fall...
 
Hemluftofferten kom med ett prisspann på 49 000:- till 139 000:-. Saftigt. Så det blir ett mellanting av Hemluft och snickaren. 
 
Jag har inte hunnit gå upp idag så jag har inte sett vad som hänt men vi var tvugna att göra lite förändringar i ritningarna. Nackdelen med att rita alla ritningar själv är att ingen kollar vad som funkar och inte funkar. I och med att vi gjort missen att beställa för stort fönster har det hamnat lite knasigt i badrummet. Men det löste vi med att flytta lite på en vägg. Sen kom dörrarna till badrummet lite galet så de har vi också ändrat på. Hela tiden småsaker. Men så länge allt fortfarande går att ordna är jag lugn. Nu ska vi se hur länge vi måste vänta på att få sätta igång igen. 
 
Pausmusik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

PK

Mamman i en familj om fyra som helt enkelt behövde mer yta att härja på och satte igång sitt livs projekt med att bygga en övervåning på sitt hus. Här kommer ni kunna läsa om hur vi våndas, svettas, tvivlar, förbannar... men också om hur vi gör high-fives, myser, längtar och svetsas samman, allt medan konturerna av ett framtida liv sakta växer fram. Så här kan det gå om man inte riktigt vet vad man ger sig in i... Enjoy!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela